Места за нанасяне

Всеки един под представлява различно предизвикателство. От трафикът по летищните терминали и лоби баровете на хотели, които изискват постоянното почистване, до болници и детски градини, където нивото на хигиена е от първа степен. Всеки един под изисква специална ежедневна поддръжка. Програмата на Bona за винилни подове предлага най-добрите решения за всяка една ситуация.

Системата на Bona за грижа към винилните подове

Болници и лечебни заведения

Подовете в лечебните заведения изискват постоянното високо ниво на хигиена с бърза, ефективна и евтина поддръжка. Някои болници имат специални техники за почистване, за да бъдат подовете винаги безопасни и чисти.

Места за нанасяне

Училища и детски градини

Училищата и детските градини са развъдник на бактерии. Безопасната атмосфера е жизненоважна, затова почистването трябва да бъде както ефективно, така и безопасно, за да предпази децата от токсичните химикали, които се съдържат в ежедневните почистващи препарати.

Места за нанасяне

Обществени сгради и офиси

Поддръжката на обществените сгради се определя от много фактори, от които най-основният е нивото на трафик. Високо издръжливите покритията на Bona осигуряват дълготрайна защита, дори в помещенията с много засилен трафик.

Места за нанасяне

Производствени сгради

Индустриалните подове се срещат с множество предизвикателства – постоянното износване на пода от тежки инструменти и машини, разливането и постоянното излагане на химикали. Упоритото, бързо и ефективно почистване е важно за запазване пода в такъв вид помещения.

Места за нанасяне

Спортни зали

Постоянният натиск и трафик върху спортните подове ги правят предизвикателство за поддръжка. Издръжливостта и специалната грижа - от противохлъзгащите свойства до защитните слоеве, са ключов фактор за постигането на желания краен резултат, който можем да запазим с времето.