Как да…

Ние го наричаме реновиране, за вас крайния резултат е чисто нова настилка! От видеата може да научите как да реновирате винилов под. Обновете повърхността с нов блясък, като използвате само лак или трансформирайте напълно пода, като добавите цвят, какъвто желаете.

Как да...

Лакиране на винилов под

Чрез този метод възстановявате повърхността като запазвате цвета на пода.

Как да...

Реновиране и оцветяване

Този метод ви дава възможността да възстановите пода си и да го оцветите в желан от вас цвят.

Как да...

Препоръки за поддръжка на винилови подове

Този наръчник е създаден за да даде допълнителна информация за всички видове винилни подове, като PVC/LVT, балатум и линолеум. Благодарение на продуктите на Bona, процесът на работа е бърз и ефективен.Редовното почистване е ключът към добре изглеждащия за по-дълго време време под. Почистващите продукти са ефективни, без да съдържат вредни химикали, които замърсяват околната среда.

Как да...

Препоръки за нанасяне на Bona Pure – лаково покритие

Този наръчник е създаден за да обясни подробно работата с продуктите за всички видове винилни подове. Систематичната и целенасочена работа на Bona ви осигурява пълна система продукти. Редовното почистване е ключът към добре изглеждащия за по-дълго време време под. Продуктите са ефективни, без да съдържат вредни химикали, които замърсяват околната среда.