Основни ценности

Основни ценности – страст, изпълнението и първото място в иновациите.

Основни ценности

Страст – вдъхновена от предаността

За Bona – страстта е основополагаща за бизнеса. Страстта е тази, която ни води към перфектно свършената работа, а именно пълната обвързаност с красотата на дървения под. Ние гарантираме за предлаганите продукти, услуги и системи. Силно вярваме, че работата със страст е пътят към нашите клиенти и разширяването на бизнеса ни.

Основни ценности

Изпълнение – качествено, безопасно и надеждно

Смятаме, че изпълнението винаги означава най-добро качество. Фокусираме се върху нуждите и безопасността на майстора и клиентите във всяка една стъпка, която предприемаме. С това ние сме способни да помогнем на клиентите си в избора на най-доброто за тях – от полагане на нов дървен под до поддръжката и грижата. Нашата основна задача е да помогнем на всеки един клиент да се довери на Bona, за да постигне най-добри резултати в използването на продуктите. За да осъществим тази наша задача, ние предлагаме най-доброто обслужване и помощ във всеки един момент. За нашите клиенти, партньори и майстори, начинът на изпълнение винаги е качествен, във всяка една стъпка.

Основни ценности

Да бъдем първи с Bona – иновации, креативност и любопитност

Да бъдем първенци в новите изобретения предполага нашата репутация и бъдеще. Борим се да мислим креативно и да превръщаме иновативните идеи в нови продукти. Отворени сме към промяната и възможностите, които ни отваря пазара. Борбата да бъдем първи на световния пазар ни стимулира да търсим постоянно нови и по-добри начини за подобряване на нашите продукти и системи. Да бъдеш първи не означава само да бъдеш първи на пазара, но да бъдеш най-добрия в тази сфера.