Няколко стъпки към преобразяването на дървените ви подове

Да намерите професионален майстор не е лесно. Може да се твърди, че един майстор е добър, тогава когато работата е свършена перфектно, професионално и подът изглежда преобразен. Когато се доверите на сертифицираните майстори на Bona, вие се доверявате на качествено свършена работа, възможност за въпроси и отговори, благодарение на които ще можете да изберете най-доброто за дървения си под. 

Сертифицирани майстори от Bona

Сертифицираните майстори от Bona са обучени професионалисти, които могат да използват цялата система на Bona върху вашите дървени подове. Сертифицираните майстори биват обучавани ежегодно, за да могат да използват новите продукти и системи, които Bona изобретява всяка година.

 

Вашият под може да бъде омаслен, лакиран или обработен с вакса, според вашето желание за краен резултат. Ако желаете, подът може да бъде тотално преобразен с цветните масла на Bona.

 

Доверете се на сертифициран майстор на Bona за най-голямата инвестиция във вашия дом, за винаги успешния резултат.

Устойчиви покрития със сертификати за безопасност

Покритията на Bona на водна основа имат висок клас на устойчивост и издръжливост. В същото време съдържанието на вредни химически елементи е много ниско, с което помещенията са напълно безопасни за вас, вашето семейство и домашните любимци. Всички покрития на Bona на водна основа притежават сертификата Greenguard.

Чист въздух без прах

С Bona е възможно да не напускате апартамента или къщата, които се реновират и по време на шлайфането на пода и при неговото лакиране. Системата за безпрахово циклене събира до 99.996% от финия прах, с което не е необходимо да покривате мебелите си. Лаковете съхнат бързо, което прави възможно нанасянето в помещението  до няколко часа (според вида лак).

Гледайте как се трансформира стар под