Създайте своята собствена история

Дайте нов живот на пода си. Системата за омасляване на дървени подове, ви дава възможност да създадете уникална визия, според вашите изисквания за краен резултат. Създайте своята лична история!

Система за омасляване

Иновативната система на Bona ви предлага всичко необходимо, за да постигнете желания краен резултат, върху всякакъв вид дървена повърхност. Пълната гама от продукти и решения, в комбинация с машините и лесните стъпка по стъпка указания за работа, създават оптимални резултати. Bona носи творчество в живота ви.

Качество на въздух в дома

Вдъхновение и препоръки

Качество на въздух в дома

Създаване на перфектната повърхност

Качество на въздух в дома

Поддръжка и грижа

Омаслени подове

Натурални решения за красив и здравословен под

Маслата на Bona са създадени от естествени природни материали и съдържат изключително ниско ниво на летливи химически съединения. Тяхното високо маслено съдържание и минимално съдържание на химикали, осигуряват бързо попиване за страхотен под с дълготрайни резултати. Маслата на Bona съдържат в основата си ленено семе, рициново масло и шафран. Това са натурални съставки, които попиват много бързо, благодарение на полиненаситените мастни киселини в състава си. Маслата на Bona не съдържат кобалт.

Омаслени подове

Дизайн

Създайте уникалната желана повърхност. Bona предлага комбинация от вдъхновение и съвети, базирани върху последните тенденции в паркетния дизайн. От скандинавско бяло да черно в двуизмерен ефект, Bona предлага комбинация от два цвята или един цвят, за създаването на безкрайни варианти, подходящи за всеки вкус.

Омаслени подове

Творчество

Благодарение на пълната си гама продукти, професионални инструменти и машини, както и покрития и цветове, Bona ви дава възможността да творите с увереност. Благодарение на метода за структуриране на дървени повърхности, в комбинация с маслата на Bona, вие може да трансформирате напълно дървения си под и да го превърнете в нещо съвършено. Водейки се по нашите препоръки и наставления, може да достигнете фантастични резултати, без значение колко голямо е предизвикателството.

Омаслени подове

Грижа

След дългогодишния си опит в сферата на дървените подове, Bona изобретява продукти и решения за специалното почистване и поддръжка на дървените омаслени подове. С тези продукти може както да освежите повърхността си, така и напълно да я обновите. Използването на нашата гама продукти от ежедневното почистване до поддръжката е лесно и качествено.