Решения за всички подове

Bona предлага разнообразни решения за създаването на модерен и артистичен под. Търсите решение за ефективно циклене преди да нанесете висококачествен лак? Или пък желаете да нанесете масло върху пода си? Или да обновите дървения си декинг? Без значение от вида на задачата, Bona има решения, които ще отговорят на всичките ви изисквания.

Решения

Технология за структуриране

Уникалната технология на Bona за структуриране, изважда най-красивото от дървото – натуралното, като дава възможност за страхотни нови дизайни на дървените подове. Технологията за структуриране „изчетква” дървото, като го прави релефно, което носи след себе си тотално различна нова визия. В комбинация от два различни цвята масла, възможностите за краен завършек са безкрайни.

Решения

Обработени с масло дървени подове

Дайте нов живот на вашия под. Системата от масла на Bona ви дава възможността да създадете уникален под в дома си и ваша лична история.

Решения

Външен декинг

Външният декинг е подложен на множество различни външни влияния - силните слънчеви лъчи, силният дъжд и сняг. Представяме ви системата на Bona за външен декинг – бързо и лесно решение, което включва два процеса: дълбоко почистване и защита.

Решения

Решенията за циклене на Bona

Всеки дървен под е уникален по рода си и изисква грижи. Ние предлагаме решения за всякакъв вид циклене на дървени подове – валови машини, ъглови (окрайчващи) машини, дискови машини. С разнообразието от машини (според мощността и други), елитното разнообразие на Bona може да се справи с всеки един обект.

Решения

Безпрахово циклене

Здравето и безопасната работа на майсторите е основния приоритет на Bona. Ето защо Bona създаде системата за безпрахово циклене – Bona DCS. Представлява тристепенно филтърно прахоулавяне, с което се събира ефективно всичкия прах в машината. Всъщност точната цифра за прахосъбиране е 99,996%.

Решения

Спортни подове

Системата на Bona за спортни настилки е сбор от уникални решения, със специално създадени продукти, които са напълно съвместими с Европейските изисквания и стандарти за вътрешни спортни настилки. Като едноличен доставчик, Bona е обявена за официален технически партньор на FIBA, Международната Баскетболна Организация. Системата на Bona за спортни подове създава безопасни и дълготрайни спортни подове за спортуващите.

Решения

Фино шлайфане

Когато горния слой на дървения под е леко зацапан или одраскан, може да се направи фино шлайфане и нанасянето на нов слой покритие, за да се възстанови оригиналната красота. Това е чудесна възможност пред основното циклене, като спестява време и средства. Висококачествените диамантни шкурки на Bona се използват, за да подготвят повърхността като заличат драскотини и следи от износване. Перфектно гладката повърхност се обработва с лак Bona Traffic HD, за да се придаде на пода нова устойчива защита с перфектно взаимодействие към предишните слоеве.

Решения

Машината FlexiSand и приспособленията към нея

Системата на Bona – FlexiSand, е реазлизация на обещаното за една единствена машина, която да се справи с всички предизвикателства. Машината върши всичко – циклене, почистване, омасляване, полиране, фино шлайфане – мултифункционалното решение с лесни за смяна дискове. Разгледайте подробно как да използвате машината и всички приспособления към нея!

Решения

Винилни подове

Програмата на Bona за винилни подове е иновативното решение за обновяване и поддръжка на винили. Висококачествена система, която ви позволява не само да поддържате и почистване пода си, но и да го трансформирате изцяло.